30 Kasım 2014 Pazar

RAF DÜZENLEMESI ARTIK ÇOK KOLAY

Raf düzenlemesi şimdi çok kolay…  Raf magneti, üzerindeki PVC muhafazası ile yazılarınızın kaybolmasını engelliyor. Ürün detaylarını kâğıt üzerine yazıp, raf magnetinin içine yerleştirin. İstediğiniz zaman çıkartıp, yeni notunuzu iliştirin. İsterseniz bir noktadan bir başka rafa taşıyın.
www.magnettoptan.com


28 Kasım 2014 Cuma

Magnetli yazı tahtalarında kalem seçimi nasıl yapılır?


İstenildiği zaman taşınabilme özelliği sayesinde üretim hatlarında ve depolarda da magnet kullanımı tercih edilmeye başlandı. Bu sahalarda kullanılan magnetler için üzerine notlar alınabilir ve üretim süreci sonunda tekrar silinebilir notluk magnet de tercih edilebiliyor.
www.magnettoptan.com

27 Kasım 2014 Perşembe

NDFEB MAGNETLER


NdFeB magnetler, güçlü çekim kuvvetine sahip olan sert magnetlerdir. Kutu imalatından, hediyelik eşya üretimine ve diğer tip uygulamalara geniş bir yelpazede ihtiyaç duyulan NdFeB (Neodium) magnetlerde stoğumuzda bulunan ürünler aşağıda belirtilmiştir.
www.magnettoptan.com

25 Kasım 2014 Salı

YUMUŞAK DEMIR


Yumuşak demir, mıknatıslı pano ve zemin oluşturulmasına yönelik olarak kullanılan bir üründür. Yumuşak demir, mıknatıs özelliği göstermez, mıknatısın tutturulacağı zemin olarak kullanılır. Malzeme üzerine kağıt veya folyo sıvaması yapılabilir.
www.magnettoptan.com

SİZİN İHTİYACINIZ HANGİ MAGNET?

Magnetler hakkında tüketicinin yeterli bilgiye sahip olmayışı, ürün seçiminde doğru magnetin tespit edilmesini zorlaştırmaktadır. Bu da çoğu zaman magnet müşterisinin memnuniyetini olumsuz şekilde etkilemektedir. Ekranın sağ tarafındaki uygulamamız, hangi tipte ürün yapacaksanız, ona ilişkin mıknatıs ihtiyacınızı rahatça belirleyebilmenizi kolaylaştırmaya yönelik olarak hazırlanmıştır.
www.magnettoptan.com

24 Kasım 2014 Pazartesi

PANO MIKNATISI


Pano mıknatıslarıyla notlarınızı ve mesajlarınızı panolarınız üzerine tutturabilir, metal zeminli haritalarınızda yer belirleyici olarak kullanabilirsiniz. Şık tasarımlı, güçlü NdFeB magnete sahip olan pano mıknatıslarımız 12 adet A4 kağıda kadar yük taşıma kapasitesine sahiptir.
www.magnettoptan.com

20 Kasım 2014 Perşembe

İSİMLİK MIKNATISI

İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşmaktadır. Takım olarak satılan isimlik mıknatısının bir tarafında aluminyum veya pvc’den hazırlanacak isim içerir levhanın yapıştırılacağı çok güçlü çift taraflı köpük bant içeren metal bir levha bulunmaktadır. İsimlik mıknatısının diğer bölümü ise kullanım esnasında kıyafetin içinde tutulacaktır
www.magnettoptan.com


19 Kasım 2014 Çarşamba

RULO MAGNETLER


Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir. Dolayısıyla rulo magnetlerimizde stoğumuzda yalnızca 1mm kalınlıktaki magnetler bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com

18 Kasım 2014 Salı

DOĞUMGÜNÜ MAGNETİ-DÜĞÜN MAGNETİ

Doğumgünü ve düğün magnetleri şimdilerde çok popüler oldu. Doğumgünü ve düğün magnetlerinizi magnet imal eden firmalara yaptırabilirsiniz. Ancak profesyonel firmalar genellikle en az 1000 adet sipariş almaktadır.
www.magnettoptan.com

Magnetlerin gücü zaman içinde tükenir mi?


Magnetlerin gücü süreklidir; aldığınız magnet zaman içinde gücünü yitirmeyecektir. Magnetin gücünü kaybetmesi için bir zaman sınırlaması da yoktur. Magnet ve mıknatısınız asırlarca manyetik gücünü koruyacaktır.
www.magnettoptan.com

16 Kasım 2014 Pazar

RULO MAGNETLER


Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir
www.magnettoptan.com

14 Kasım 2014 Cuma

ARAÇ MAGNETİ


Araç magnetleri sayesinde firmanızın logosonu veya yeni ürününüzün lansmanını aracınızın dolaştığı her noktada kolayca yapabilirsiniz. İstediğiniz anda kaldırın, istediğiniz anda yeniden takın. Firmanızın reklamını aracınızı gidebildiği her noktaya taşıyın.


12 Kasım 2014 Çarşamba

ÇOK GÜÇLÜ TABAKA MAGNET


Bu kategorideki tabaka magnetler çok güçlü çekim gücüne sahip olması amacı ile N35 magnet tozu ile imal edilmiştir.Bu sayede ürünün gücü neodymium mıknatıslarla yarışmaktadır.Bunun yanı sıra ürün kesilebilme özelliği ve esnekliği sayesinde NdFeB magnetlere kısayla avantaj sağlamaktadır.
www.magnettoptan.com

SÜRÜCÜ KURSU TEPELİĞİ İÇİN MAGNET


Sürücü kursları, eğitim sırasında araçlarının gerek kapı yanlarında, gerekse de üstünde verdikleri ikazlarla aracı kullanan şoförün acemi olduğunu diğer sürücülere bildirmek zorundadır. Araç kapılarında ve ön kaputta yer alan ikazlar için (bkz: araç magnetleri)
www.magnettoptan.com

10 Kasım 2014 Pazartesi

3MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com

EKSTRA GÜÇLÜ TABAKA MAGNETLER


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.mgnettoptan.com


7 Kasım 2014 Cuma

İSİMLİK MIKNATISI

İsimlik mıknatısı, personelin, kıyafetini zedelemeden isimliğini taşımasına olanak tanıyor.
İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşmaktadır.
www.magnettoptan.com


6 Kasım 2014 Perşembe

FOTOĞRAF MAGNETİ (FOTOMAGNET)


Fotoğraflarınızı artık buzdolabınızın üzerinde kalıcı kılmak çok kolay. Hem de eğlenceli.. Fotoğrafçılar için özel olarak ithal ettiğimiz tabaka magnet sayesinde şimdi unutulmaz anlarınız buzdolabınızı süslüyor. Kendi buzdolabı magnetinizi kendiniz yapın...
www.magnettoptan.com

5 Kasım 2014 Çarşamba

SERAMİK MAGNET



Magnet Toptan da ürettiğimiz Seramik magnetler, buzdolapları için süs objesi veya turistik magnet olarak tercih edilir ve aynı zamanda görsel yönü güçlü olan magnetlerdir. 
www.magnettoptan.com

4 Kasım 2014 Salı

PVC LAMİNASYONLU MAGNETLER (BEYAZ MAGNET)


Magnet Toptan da ürettiğimiz PVC laminasyonlu magnetler, üzerlerine direkt olarak baskı alabileceğiniz,
tabaka magnetlerdir.

2 Kasım 2014 Pazar

DOĞUM GÜNÜ VE DÜĞÜN MAGNETİ


Magnet Toptan olarak ürettiğimiz doğumgünü ve düğün magnetleri şimdilerde çok popüler olmaya başladı. Doğumgünü ve düğün magnetlerinizi magnet üreten herhangi bir firmaya yaptırabilirsiniz.