31 Ekim 2014 Cuma

İSİMLİK MIKNATISI


İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşmaktadır. Takım olarak satılan isimlik mıknatısının bir tarafında aluminyum veya pvc’den hazırlanacak isim içerir levhanın yapıştırılacağı çok güçlü çift taraflı köpük bant içeren metal bir levha bulunmaktadır
www.magnettoptan.com

30 Ekim 2014 Perşembe

DAMLALI MAGNET (EPOXY MAGNET)


Damlalı magnetler, normal magnet çalışması yapıldıktan sonra görselin üzerine damla dökülmesi suretiyle görsele derinlik kazandırılması ve görselde mercek efektine benzer bir zenginleştirilme elde eldilmesi esasına dayalıdır.
www.magnettoptan.com

28 Ekim 2014 Salı

Elişi Magneti



Magnet Toptan da şimdide elişi magnetler üretiliyor.Okullarda öğrencilere yönelik yapılan magnet çalışmaları, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.


27 Ekim 2014 Pazartesi

Açacak Magneti


Magnet Toptan da ürettiğimiz Buzdolabı magnetine ilgi arttıkça yeni ve işlevsel magnet tasarımları da artmaya başladı.Artık siz değerli müşterilerimize Açacak Magneti de üretiyoruz.


24 Ekim 2014 Cuma

0.5MM YAPIŞKANLI MAGNET


Fotomagnet olarak da adlandırılan 0.5mm kalınlığındaki yapışkanlı magnet, genellikle fotoğrafçılar için önerdiğimiz tabaka mıknatıs türüdür.
www.magnettoptan.com

23 Ekim 2014 Perşembe

BUZDOLABI MAGNETLERİ


Buzdolabı magnetleri, firmaların tanıtımlarını yapmasında vageçilmez araçlardan biri haline geldi. Promosyon amaçlı (kebapçı magneti, lokanta magneti, bakkal magneti, vd.) magnetlerde tercih edilen ürün 0.4mm naturel tabaka magnettir.
www.magnettoptan.com

21 Ekim 2014 Salı

3MM Ekstra Güçlü Ekstra Tabaka Magnet



Magnet Toptan da üretilen Ekstra Güçlü Magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalarda kullanılır. 

20 Ekim 2014 Pazartesi

Mıknatıslı Havlu


Mıknatıslar artık yavaş yavaş günlük yaşantımızın her alanına girmeye başladılar. Magnetler şimdi de el havlularında kullanılıyor. 


19 Ekim 2014 Pazar

MAGNET PUZZLE


Magnet Toptan da üretilen Magnet puzzle çalışmaları hem eğitsel, hem de çocuklar için eğlencelidir.

17 Ekim 2014 Cuma

Pano Mıknatısı

Güçlü mıknatısa sahip olmayan pano mıknatısı ancak süstür!
Pano mıknatısları, manyetik malzemelerden (manyetik malzemeler: demir, sac, nikel, kobalt, çelik) hazırlanmış panolar üzerinde gerek yer belirlemek, gerekse de eğer tutturulacak notlarınız varsa bunları tutturmak için kullanılan ürünlerdir. 

15 Ekim 2014 Çarşamba

Rozet Mıknatıs

 Magnet toptan rozet mıknatısı kullanım ve uygulama kolaylığıyla iğneli uygulamaların yerini alıyor.

14 Ekim 2014 Salı

BLOKNOTLU MAGNET



Magnet Toptan da üretilen Bloknotlu magnetler basit kullanımı ile promosyon çalışmasıyla uğraşan firmaların tercihleri arasında yer almaktadır.

12 Ekim 2014 Pazar

Mıknatıslı Baharatlıklar


Magnet Toptan'da Mıknatıslı baharatlıkların yerli yerinde ve düzenli durmaları sebebiyle son zamanlarda en çok bayanlar tarafından ilgi görüyor.
www.magnettoptan.com

10 Ekim 2014 Cuma

Ekstra Güçlü Magnetler

1.5mm ekstra güçlü tabaka magnet-mıknatıslar, zorlu şartlarda kullanılacak olan araç magnetleri için tavsiye edilir. detayları www.magnettoptan.com' da bulabilirsiniz.
#magnettoptan #magnet #araçmagnetleri

9 Ekim 2014 Perşembe

Fotoğraf Magneti

Magnet toptan ürünlerimizden fotoğraf magnetiyle buzdolabınızın üstünü süsleyin.

7 Ekim 2014 Salı

Taraftar Magnetleri


Magnet Toptanda üretilen taraftar magnetleriyle takımınızın galibiyetini kutlamak artık daha renkli.
 O şanlı logoyu aracınızın üzerinde taşırken; kutlamalarınızı daha zevkli yapacaksınız.

2 Ekim 2014 Perşembe

Araç Magnet

Araç magnet iş saatlerinde firmanın logosu ile işinizi yaparken, mesai bitimiyle aracınızı günlük yaşantınızda da rahatlıkla çıkarılabilir ve tekrar takabilirsiniz.