30 Eylül 2014 Salı

Damlalı Magnet



Damlalı magnetler, magnet çalışmasından sonra görselin üzerine damla dökülerek görsele derinlik kazandırılır ve görselde mercek efektine benzeyen güzel bi mıknatıslı magnet elde edilir.
www.magnettoptan.com

29 Eylül 2014 Pazartesi

CAM MAGNET


Cam magnetler, cam içi desenlerle veya cam üzeri baskılarla hazırlanan objenin buzdolabı magneti veya mıknatıslı magnet haline getirilmesinden oluşur.

28 Eylül 2014 Pazar

Ekstra Güçlü Magnetler


Magnet Toptan'da mıknatıslı magnet çalışmaları için ihtiyaç duyulan ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne sahiptirler.

24 Eylül 2014 Çarşamba

0.5mm Tabaka Magnet-Mıknatıslar


Magnet Toptanda 0.5mm tabaka magnetler 0.4mm mıknatıslara göre nisbeten daha ağır yükler için tercih edilir.

22 Eylül 2014 Pazartesi

0.4mm TABAKA MAGNETLER


Magnet Toptan'da 0.4mm tabaka magnetler genellikle promosyon amaçlı buzdolabı magneti üretiminde kullanılır. 

21 Eylül 2014 Pazar

Çeşitli Magnet Ürünleri


Magnet Toptan olarak;Buzdolabı magneti ve hediyelik magnetlerin üretiminde kullanılan tabaka magnetlerin Türkiye’deki en büyük tedarikçisi olarak zengin ürün çeşidi ve güçlü stok kapasitemizle sizlerin hizmetinizdeyiz.

19 Eylül 2014 Cuma

Magnet Ve Mıknatısta 1 Numara

Magnet toptan alanında deneyimli personelleri ile magnet ve mıknatıs üretiminde 1 numara olduğunu kanıtlamıştır.

17 Eylül 2014 Çarşamba

Sizler İçin En İyi Şekilde Üretmekteyiz.

Magnet Toptan siz değerli müşterilerimiz sayesinde zirveye oturmuştur.Bu nedenle  Mıknatıs,Magnetli mıknatıs,Magnet'li araç tutar vb ürünleri sizler için en iyi şekilde üretmekteyiz

Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin

Magnet Toptan olarak sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için Magnet'li araç tutar,mıknatıs,vb. ürünlerimizi kaliteli bir şekilde suna bilmek için çalışmaktayız.


15 Eylül 2014 Pazartesi

Mıknatıslı Araç Tutar Kutusu


İlaç firmaları tarafından istenen bu uygulamaların bazısında görselin bulunduğu kutunun magnetli mıknatıs görevinde tutabilir özelliğe de sahip olması arzu edilebiliyor.Mıknatıslı Araç Tutar Kutusu hakkında detaylı bilgi için Magnet Toptan sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

14 Eylül 2014 Pazar

OKULLAR İÇİN ELİŞİ MAGNET ÇALIŞMALARI


Okullarda öğrencilere yönelik yapılan mıknatıslı magnet çalışmaları, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Öğrencilerin kendi özgün tasarımlarını mıknatıs haline getirmeleri aileleri için de buzdolabı üzerinde kalıcı bir hediyeye dönüşüyor.

13 Eylül 2014 Cumartesi

2006'dan Bu Yana


Magnet Toptan olarak 2006 yılından bu yana sektöre yön vermeyi sürdürüyoruz. 

11 Eylül 2014 Perşembe

0.5mm PVC LAMİNASYONLU MAGNET


Magnet Toptan'da İç mekan çalışmaları için tavsiye edilen 0.5mm PVC laminasyonlu magnetlerin mıknatıs üzerine direkt olarak dijital ve serigrafi baskı uygulamaları yapılabilir. 

9 Eylül 2014 Salı

1mm TABAKA VE RULO MAGNETLER


Magnet Toptanda 1mm kalınlığındaki tabaka ve rulo magnet mıknatıslar muadillerine göre daha ağır yükleri taşımaları için kullanılmaktadır.

4 Eylül 2014 Perşembe

Kendi Magnetinizi Yaratın



Fotoğraflarınızı, özgün resim çalışmalarınızı veya hobi amaçlı obje dizaynlarınızı kolaylıkla mıknatıslı magnet veya buzdolabı magneti haline getirebilmeniz için Magnet Toptan sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.