31 Ağustos 2014 Pazar

ROZET MIKNATISI


Rozet mıknatısı sayesinde rozet ve metal kokartlarınızı,artık giysileri iğne deliğiyle harap etmeden keyifle üstünüzde taşıyabileceksiniz.

28 Ağustos 2014 Perşembe

ARAÇ MAGNETİ

Araç magnetleri sayesinde firmanızın logosonu veya yeni ürününüzün lansmanını aracınızın dolaştığı her noktada kolayca yapabilirsiniz.



27 Ağustos 2014 Çarşamba

İSİMLİK MIKNATISI


İsimlik mıknatısı, personelin, kıyafetini zedelemeden isimliğini taşımasına olanak tanıyor.

İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşmaktadır.Takım olarak satılan isimlik mıknatısının bir tarafında aluminyum veya pvc’den hazırlanacak isim içerir levhanın yapıştırılacağı çok güçlü çift taraflı köpük bant içeren metal bir levha bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com



26 Ağustos 2014 Salı

RULO MAGNETLER



Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir. Dolayısıyla rulo magnetlerimizde stoğumuzda yalnızca 1mm kalınlıktaki magnetler bulunmaktadır. 


NdFeB TABAKA MAGNETLER


Bu kategorideki tabaka magnetler çok güçlü çekim gücüne sahip olması amacı ile N35 magnet tozu ile imal edilmiştir.Bu sayede ürünün gücü neodymium mıknatıslarla yarışmaktadır.Bunun yanı sıra ürün kesilebilme özelliği ve esnekliği sayesinde NdFeB magnetlere kısayla avantaj sağlamaktadır.

21 Ağustos 2014 Perşembe

İstek ve Önerilerinize Yönelik Magnetler Üretiyoruz

Sizin Hangi Magnet Çeşidine İhtiyacınız Var ?


5 Ağustos 2014 Salı

2MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com

4 Ağustos 2014 Pazartesi

TABAKA MAGNET


Tabaka magnetlerin karakteristik özellikleri:
Tabaka magnetler eğilip bükülebilirler. Dolayısıyla kavisli yüzeyler için kullanımları da mümkündür. Tabaka magnetlerin tek yüzü mıknatıslıdır. Ve mıknatıs kutupları artı ve eksi olarak yan yana aynı yüzey üzerinde sıralanmıştır. Tabaka magnetin tek yüzü üzerinde dizilmiş kutuplar arasındaki mesafe mıknatısın çekim gücünü belirler.
www.magnettoptan.com