31 Temmuz 2014 Perşembe

1MM PVC RULO MAGNET


PVC laminasyonlu magnetler, üzerine direkt olarak baskı alabileceğiniz tabaka magnetlerdir. Dijital baskı makineleri için uygun olmasının yanı sıra serigrafi baskı yöntemiyle de ürün üzerine direkt olarak görselinizi basabilirsiniz. Ürünün yüzeyi mat beyaz renklidir. Ürün tanımlaması sırasında kullanılan kalınlık yalnızca magnetin kalınlığıdır.
www.magnettoptan.com

25 Temmuz 2014 Cuma

AKRİLİK MAGNET


Akrilik magnetler, şeffaf akrilikten bir muhafaza içine yerleştirilen resimler şeklindedir. Akrilik çerçeve, resmi kapalı bir ortamda muhafaza ettiği için görsel, dış koşullardan etkilenmez; solma, çizilme yapmaz. Akrilik çerçevelerde kullanılmasını tavsiye ettiğimiz ürün 1mm kalınlığında kendinden yapışkanlı magnettir.
www.magnettoptan.com

24 Temmuz 2014 Perşembe

Güçlü mıknatısa sahip olmayan pano mıknatısı ancak süstür!

Pano mıknatısları, manyetik malzemelerden (manyetik malzemeler: demir, sac, nikel, kobalt, çelik) hazırlanmış panolar üzerinde gerek yer belirlemek, gerekse de eğer tutturulacak notlarınız varsa bunları tutturmak için kullanılan ürünlerdir. Pano mıknatıslarında kullanılan magnetin kalitesi, pano mıknatısının tutunma gücünü belirleyecektir. Dolayısıyla güçlü NdFeB magnetlerden üretilmiş olan pano mıknatısları kağıt tutma işlevini yerine getirebilirken, çekim gücü düşük kömür mıknatıs (siyah renkli- gücü düşük mıknatıslar) ihtiva eden pano mıknatısları kağıtları tuturmakta yetersiz kalacaktır.
www.magnettoptan.com

23 Temmuz 2014 Çarşamba

İsimlik Mıknatısı (Üç Adet Güçlü NdFeB Magnetli)

İsimlik Mıknatısı (Üç Adet Güçlü NdFeB Magnetli)
İki mıknatıslı isimlik mıknatıslarının yanı sıra stoğumuzda 3 adet kuvvetli NdFeB magnete sahip olan isimlik mıknatısları da bulunmaktadır. Üç mıknatıslı isimlik magnetinin ölçüsü
-4.5cmx1.3cm’dir.

3 magnetli isimlik mıknatıslarında yeşil ve siyah olmak üzere iki değişik renk seçeneği mevcuttur.


21 Temmuz 2014 Pazartesi

Tabaka magnetlerin gücü nedir? Hangi kalınlıktaki tabaka magnetler ne kadarlık bir çekim gücüne sahiptir?


Magnetler için güç birimi ‘gauss’ olarak adlandırılır. Gauss, manyetik alan çekim kuvveti demektir. Tabaka magnetlerde gauss, ürünün kalınlığına göre ve kullanılan hammadde cinsine göre değişiklik gösterir. Tabaka magnetlerde gücü etkileyebilecek iki değişik hammedde kullanılmaktadır. Normal güçte olan ürünler isotropic olarak adlandırılırken. Ekstra güçlü olan malzemeler anisotropic olarak anılır ve imalatında farklı hammedeler kullanılır. Anisotropic tabaka mıknatısların çekim gücü aynı kalınlık için isotropic malzemelere göre %30-35 oranında daha fazladır. Elinizdeki tabaka magnetin kalınlığına göre mıknatısın gücünü aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz.
wwww.magnettoptan.com

18 Temmuz 2014 Cuma

2MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com

16 Temmuz 2014 Çarşamba

PVC MAGNETLER


PVC laminasyonlu magnetler, üzerine direkt olarak baskı alabileceğiniz tabaka magnetlerdir. Dijital baskı makineleri için uygun olmasının yanı sıra serigrafi baskı yöntemiyle de ürün üzerine direkt olarak görselinizi basabilirsiniz. Ürünün yüzeyi mat beyaz renklidir. Ürün tanımlaması sırasında kullanılan kalınlık yalnızca magnetin kalınlığıdır
www.omr.com.tr

15 Temmuz 2014 Salı

YUMUŞAK DEMIR


Yumuşak demir, mıknatıslı pano ve zemin oluşturulmasına yönelik olarak kullanılan bir üründür. Yumuşak demir, mıknatıs özelliği göstermez, mıknatısın tutturulacağı zemin olarak kullanılır. Malzeme üzerine kağıt veya folyo sıvaması yapılabilir.
www.magnettoptan.com

14 Temmuz 2014 Pazartesi

3MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com

11 Temmuz 2014 Cuma

MIKNATISLI HAVLU


Magnetler yavaş yavaş günlük yaşantımızın her alanına girmeye başladılar. Magnetler şimdi de el havlularında kullanılıyor. Mutfakta her an elimizin altında bulunan küçük el havlularını zaman zaman koyacak yer bulamayız; mutfak tezgâhının üzerinde sağda solda elimize dolaştıkça can sıkmaya başlarlar. Eh her seferinde askıya asmak da olmayacağına göre.. Mıknatıslı havlular ev hanımlarının bu sıkıntısını çözmek için yaratıldı.
www.magnettoptan.com

10 Temmuz 2014 Perşembe

YAPIŞKANLI MAGNETLER


Yapışkanlı (stikerlı) magnetler, olarak adlandırılan ürün kategorisinin manyetik olmayan yüzeyinde güçlü tutkala sahip çift taraflı bant  bulunmaktadır.  Kullanımı pratik ve işlerinizi kolaylaştırıcı bir ürün olan yapışkanlı magnetler, genellikle mıknatısın tek tek yapıştırıldığı butik uygulamalarda yardımcınızdır.
www.magnettoptan.com

9 Temmuz 2014 Çarşamba

ÇOK GÜÇLÜ TABAKA MAGNET


Bu kategorideki tabaka magnetler çok güçlü çekim gücüne sahip olması amacı ile N35 magnet tozu ile imal edilmiştir.
www.magnettoptan.com

7 Temmuz 2014 Pazartesi

1MM YAPIŞKANLI MAGNET


1mm yapışkanlı magnetler çini magnet, cam magnet, döküm magnet, plastik enjeksiyon magnet,  aluminyum veya taş magnet, kiremitten objelerle hazırlanan magnetler gibi görece daha ağır olan magnet çalışmalarında tercih edilir.
www.magnettoptan.com

3 Temmuz 2014 Perşembe

PVC MAGNETLER


PVC laminasyonlu magnetler, üzerine direkt olarak baskı alabileceğiniz tabaka magnetlerdir. Dijital baskı makineleri için uygun olmasının yanı sıra serigrafi baskı yöntemiyle de ürün üzerine direkt olarak görselinizi basabilirsiniz. Ürünün yüzeyi mat beyaz renklidir.
www.magnettoptan.com

2 Temmuz 2014 Çarşamba

MAGNET KİTAP AYRACI


Magnet kitap ayracı, aslında yıllardan beri yapılmakta olsa da son bir iki yıldan beri popülerlik kazandı ve daha çok görünür oldu. Magnet kitap ayracı üretiminde mantık, görselin iki alt yakasına yerleştirilen tabaka magnet parçalarının birbirini tutmasıyla kıskaç etkisinin yaratılması üzerine kuruludur.


1 Temmuz 2014 Salı

HOBİ MAGNET ÇALIŞMALARI


Meraklılar, hobi amaçlı magnet çalışmalarıyla harikalar yaratıyor; magnet çalışmalarını sanat ortamına taşıyorlar. Hobi amaçlı magnet çalışmalarında bir materyal sınırlaması yok. Veya sanatkarlar çoğu zaman birden fazla metaryalin aynı yüzey üzerinde uygulanmasıyla tasarımlarını gerçekleştiriyorlar.
www.magnettoptan.com