26 Haziran 2014 Perşembe

RULO MAGNETLER


Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir. Dolayısıyla rulo magnetlerimizde stoğumuzda yalnızca 1mm kalınlıktaki magnetler bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com

24 Haziran 2014 Salı

NdFeB Tabaka Magnetler


Bu kategorideki tabaka magnetler çok güçlü çekim gücüne sahip olması amacı ile N35 magnet tozu ile imal edilmiştir.Bu sayede ürünün gücü neodymium mıknatıslarla yarışmaktadır.Bunun yanı sıra ürün kesilebilme özelliği ve esnekliği sayesinde NdFeB magnetlere kısayla avantaj sağlamaktadır.
www.omr.com.tr

23 Haziran 2014 Pazartesi

1mm TABAKA VE RULO MAGNETLER



1mm kalınlığındaki tabaka ve rulo magnetler muadillerine göre daha ağır yükleri taşımaları için kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra “araç magneti” ve “mıknatıslı pano” üretiminde de tavsiye edilen üründür.


19 Haziran 2014 Perşembe

0.4mm TABAKA MAGNETLER


0.4mm tabaka magnetler genellikle promosyon amaçlı buzdolabı magneti üretiminde kullanılmaktadır. Mıknatıslı folyo adıyla da anılan tabaka magnetlerde iki değişik ölçü ürünümüz stoğumuzda sürekli olarak hazır bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com

18 Haziran 2014 Çarşamba

ARAÇ MAGNETİ


Araç magnetleri sayesinde firmanızın logosonu veya yeni ürününüzün lansmanını aracınızın dolaştığı her noktada kolayca yapabilirsiniz. İstediğiniz anda kaldırın, istediğiniz anda yeniden takın.
www.magnettoptan.com

17 Haziran 2014 Salı

NdFeB (Neodium) MAGNET MIKNATISLAR


NdFeB magnetler, güçlü çekim kuvvetine sahip olan sert magnetlerdir. Kutu imalatından, hediyelik eşya üretimine ve diğer tip uygulamalara geniş bir yelpazede ihtiyaç duyulan NdFeB (Neodium) magnetlerde stoğumuzda bulunan ürünler aşağıda belirtilmiştir
www.magnettoptan.com

13 Haziran 2014 Cuma

OKULLAR İÇİN ELİŞİ MAGNET ÇALIŞMALARI



Okullarda öğrencilere yönelik yapılan magnet çalışmaları, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Öğrencilerin kendi özgün tasarımlarını magnet haline getirmeleri aileleri için de buzdolabı üzerinde kalıcı bir hediyeye dönüşüyor.
www.magnettoptan.com

12 Haziran 2014 Perşembe

MIKNATISLI PANO


Mıknatıslı panolar, notlarınızı kolaylıkla ekleyip kaldırma olanağı tanıyor. Ofislerdeki kullanımının yanı sıra, manyetik yazı tahtası olarak öğrencilerin de keyifle kullandığı mıknatıslı panolarda imalatçılar iki değişik üretim metodu kullanmaktadır
www.magnettoptan.com

11 Haziran 2014 Çarşamba

Güçlü mıknatısa sahip olmayan pano mıknatısı ancak süstür!


Pano mıknatısları, manyetik malzemelerden (manyetik malzemeler: demir, sac, nikel, kobalt, çelik) hazırlanmış panolar üzerinde gerek yer belirlemek, gerekse de eğer tutturulacak notlarınız varsa bunları tutturmak için kullanılan ürünlerdir. Pano mıknatıslarında kullanılan magnetin kalitesi, pano mıknatısının tutunma gücünü belirleyecektir.
www.magnettoptan.com

10 Haziran 2014 Salı

Magnetlerin Gücü Zaman İçinde Tükenir mi?


Magnetlerin gücü süreklidir; aldığınız magnet zaman içinde gücünü yitirmeyecektir. Magnetin gücünü kaybetmesi için bir zaman sınırlaması da yoktur. Magnet ve mıknatısınız asırlarca manyetik gücünü koruyacaktır.
www.magnettoptan.com

6 Haziran 2014 Cuma

FOTOĞRAF MAGNETİ (FOTOMAGNET)

Fotoğraflarınızı artık buzdolabınızın üzerinde kalıcı kılmak çok kolay. Hem de eğlenceli.. Fotoğrafçılar için özel olarak ithal ettiğimiz tabaka magnet sayesinde şimdi unutulmaz anlarınız buzdolabınızı süslüyor. Kendi buzdolabı magnetinizi kendiniz yapın.
www.magnettoptan.com

5 Haziran 2014 Perşembe

0.5MM PVC TABAKA MAGNET


İç mekan çalışmaları için tavsiye edilen 0.5mm PVC laminasyonlu magnetlerin üzerine direkt olarak dijital ve serigrafi baskı uygulamaları yapılabilir.
www.magnettoptan.com

4 Haziran 2014 Çarşamba

Tabaka magnetlerden yapılan buzdolabı magnetleri de kalp pili taşıyanlar için risk teşkil edebilir mi?


Kesinlikle hayır; tabaka magnetler hiçbir şekilde kalp pili takılı olan hastaların sağlığına bir zarar vermez. Kalp pili takılı hastalar için risk oluşturan magnet-mıknatıslar güçlü magnetlerdir. NdFeB, Alnico veya bu tür güçlü mıknatıslar gerçekten de kalbin üzerinde tutulduğu zaman ritim bozukluklarına sebep olabilir (olur değil, olabilir!). Zaten bu yüzdendir ki; mıknatıslı isimliklerde kalp pili takılı olan hastaların kullanımı için risk taşıdığına yönelik bir uyarı yer almaktadır.www.magnettoptan.com

2 Haziran 2014 Pazartesi

Magnetli yazı tahtalarında kalem seçimi nasıl yapılır?


İstenildiği zaman taşınabilme özelliği sayesinde üretim hatlarında ve depolarda da magnet kullanımı tercih edilmeye başlandı. Bu sahalarda kullanılan magnetler için üzerine notlar
alınabilir ve üretim süreci sonunda tekrar silinebilir notluk magnet de tercih edilebiliyor. Üzerine not alınıp silinebilir magnet çalışmalarında magnetin cinsi değil kullandığınız keçeli kalemin yazılıp silinebilir  olması önem taşıyor. Eğer permanent keçeli kalem ile yazı yazarsanız notunuzu daha sonra silmek imkansız olacaktır. Magnet-mıknatıslı notluk çalışmalarında kullanılacak keçeli kalem alırken, kırtasiyecinize kalemin yazılıp silinebir özelliği sahip olup olmadığını sorunuz ve ihtiyacınızı net bir şekilde belirtiniz.
www.magnettoptan.com

1.5MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com