30 Mayıs 2014 Cuma

MAGNET RESİM ÇERÇEVESİ


Magnet resim çerçevesi, içine fotoğraf yerleştirilmek üzere dizayn edilmiş üründür. Bu tür promosyon çalışmalarında firma görseli, çerçeve üzerinde yer alır. Kendi fotoğrafınızı veya herhangi bir görseli buzdolabı ile çerçeve arasına sıkıştırmak suretiyle sabitleyebilirsiniz.
www.magnettoptan.com

29 Mayıs 2014 Perşembe

1MM PVC RULO MAGNET


PVC laminasyonlu magnetler, üzerine direkt olarak baskı alabileceğiniz tabaka magnetlerdir. Dijital baskı makineleri için uygun olmasının yanı sıra serigrafi baskı yöntemiyle de ürün üzerine direkt olarak görselinizi basabilirsiniz. Ürünün yüzeyi mat beyaz renklidir. Ürün tanımlaması sırasında kullanılan kalınlık yalnızca magnetin kalınlığıdır
www.magnettoptan.com

28 Mayıs 2014 Çarşamba

MAGNETLİ ATAÇ TUTAR KUTU


Bazı firmalar promosyon çalışmaları için ürünlerinin kutusunu işlevsel hale getirerek bir ofis malzemesi şeklinde dizayn etmeyi tercih ediyor. Genellikle ilaç firmaları tarafından istenen bu uygulamaların bazısında görselin bulunduğu kutunun  ataçları tutabilir özelliğe de sahip olması arzu edilebiliyor.
www.magnettoptan.com

27 Mayıs 2014 Salı

RULO MAGNETLER


Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir.


26 Mayıs 2014 Pazartesi

2MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com

22 Mayıs 2014 Perşembe

ROZET MIKNATISI


Rozet mıknatısı sayesinde buton rozet ve metal kokartlarınızı artık giysileri iğne deliğiyle harap etmeden keyifle üstünüzde taşıyabileceksiniz.
www.magnettoptan.com

21 Mayıs 2014 Çarşamba

ARAÇ MAGNETİ


Araç magnetleri sayesinde firmanızın logosonu veya yeni ürününüzün lansmanını aracınızın dolaştığı her noktada kolayca yapabilirsiniz. İstediğiniz anda kaldırın, istediğiniz anda yeniden takın. Firmanızın reklamını aracınızı gidebildiği her noktaya taşıyın
www.magnettoptan.com

20 Mayıs 2014 Salı

NdFeB (Neodium) MAGNET MIKNATISLAR


NdFeB magnetler, güçlü çekim kuvvetine sahip olan sert magnetlerdir. Kutu imalatından, hediyelik eşya üretimine ve diğer tip uygulamalara geniş bir yelpazede ihtiyaç duyulan NdFeB (Neodium) magnetlerde stoğumuzda bulunan ürünler aşağıda belirtilmiştir.
www.magnettoptan.com

19 Mayıs 2014 Pazartesi

İSİMLİK MIKNATISI


İsimlik mıknatısı, personelin, kıyafetini zedelemeden isimliğini taşımasına olanak tanıyor.

İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşmaktadır. Takım olarak satılan isimlik mıknatısının bir tarafında aluminyum veya pvc’den hazırlanacak isim içerir levhanın yapıştırılacağı çok güçlü çift taraflı köpük bant içeren metal bir levha bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com

16 Mayıs 2014 Cuma

LENSLİ MAGNET


Lensli magnet çalışmalarının, normal promosyon amaçlı magnetlerden farkı üzerinde kullanılan lensli selefondur. Magnet üzerinde kullanılan lensli selefon, ışık yansımaları yaratır ve görsele derinlik kazandırır.
www.magnettoptan.com

15 Mayıs 2014 Perşembe

0.5mm PVC LAMİNASYONLU MAGNET

İç mekan çalışmaları için tavsiye edilen 0.5mm PVC laminasyonlu magnetlerin üzerine direkt olarak dijital ve serigrafi baskı uygulamaları yapılabilir.
0.5mm PVC Laminasyonlu magnet için ölçü:
-60cmx100cm’dir.
www.magnettoptan.com

14 Mayıs 2014 Çarşamba

1.5MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
www.magnettoptan.com

13 Mayıs 2014 Salı

PVC MAGNETLER


PVC laminasyonlu magnetler, üzerine direkt olarak baskı alabileceğiniz tabaka magnetlerdir. Dijital baskı makineleri için uygun olmasının yanı sıra serigrafi baskı yöntemiyle de ürün üzerine direkt olarak görselinizi basabilirsiniz.
www.magnettoptan.com

12 Mayıs 2014 Pazartesi

RULO MAGNETLER


Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir.
www.magnettoptan.com

9 Mayıs 2014 Cuma

SERAMİK MAGNET


Seramik magnetler, buzdolapları için süs objesi veya turistik magnet olarak tercih edilen, görsel yönü güçlü magnet çalışmalarıdır. Seramik magnetlerde, seramiğin ağırlığına göre ihtiyaç duyulan tabaka magnet türü değişse de genellikle 1mm kalınlığında yapışkanlı tabaka magnet, seramik magnet üretimi için güzel bir sonuç vermektedir.
www.magnettoptan.com

8 Mayıs 2014 Perşembe

İsimlik Mıknatıslarında Paslanma Sorununun Önüne Nasıl Geçebiliriz?


Mıknatıslı isimlikler kullanımı günden güne artıyor. İğneli isimlikler gibi personelin kıyafetini iğne delikleriyle perişan etmemeleri ve kullanım kolaylığı sebebiyle tercih edilen mıknatıslı yaka isimliklerinde ürünün arkasında bulunan mıknatıs kitinin kalitesi büyük önem taşıyor.
www.imagnettoptan.com

7 Mayıs 2014 Çarşamba

DAMLALI MAGNET (EPOXY MAGNET)


Damlalı magnetler, normal magnet çalışması yapıldıktan sonra görselin üzerine damla dökülmesi suretiyle görsele derinlik kazandırılması ve görselde mercek efektine benzer bir zenginleştirilme elde eldilmesi esasına dayalıdır.
www.magnettoptan.com

6 Mayıs 2014 Salı

2MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET


Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır
www.magnettoptan.com

5 Mayıs 2014 Pazartesi

MIKNATISLI PANO


Mıknatıslı panolar, notlarınızı kolaylıkla ekleyip kaldırma olanağı tanıyor. Ofislerdeki kullanımının yanı sıra, manyetik yazı tahtası olarak öğrencilerin de keyifle kullandığı mıknatıslı panolarda imalatçılar iki değişik üretim metodu kullanmaktadır
www.magnettoptan.com

2 Mayıs 2014 Cuma

OKULLAR İÇİN ELİŞİ MAGNET ÇALIŞMALARI


Okullarda öğrencilere yönelik yapılan magnet çalışmaları, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Öğrencilerin kendi özgün tasarımlarını magnet haline getirmeleri aileleri için de buzdolabı üzerinde kalıcı bir hediyeye dönüşüyor.
www.magnettoptan.com