31 Mart 2014 Pazartesi

MAGNETLİ ATAÇ TUTAR KUTU


Bazı firmalar promosyon çalışmaları için ürünlerinin kutusunu işlevsel hale getirerek bir ofis malzemesi şeklinde dizayn etmeyi tercih ediyor. Genellikle ilaç firmaları tarafından istenen bu uygulamaların bazısında görselin bulunduğu kutunun  ataçları tutabilir özelliğe de sahip olması arzu edilebiliyor.
www.magnettoptan.com

28 Mart 2014 Cuma

NDFEB MAGNETLER


NdFeB magnetler, güçlü çekim kuvvetine sahip olan sert magnetlerdir. Kutu imalatından, hediyelik eşya üretimine ve diğer tip uygulamalara geniş bir yelpazede ihtiyaç duyulan NdFeB (Neodium) magnetlerde stoğumuzda bulunan ürünler aşağıda belirtilmiştir.
www.magnettoptan.com

27 Mart 2014 Perşembe

AKRİLİK MAGNET


Akrilik magnetler, şeffaf akrilikten bir muhafaza içine yerleştirilen resimler şeklindedir. Akrilik çerçeve, resmi kapalı bir ortamda muhafaza ettiği için görsel, dış koşullardan etkilenmez; solma, çizilme yapmaz. Akrilik çerçevelerde kullanılmasını tavsiye ettiğimiz ürün 1mm kalınlığında kendinden yapışkanlı magnettir.
www.magnetoptan.com

26 Mart 2014 Çarşamba

DAMLALI MAGNET (EPOXY MAGNET)


Damlalı magnetler, normal magnet çalışması yapıldıktan sonra görselin üzerine damla dökülmesi suretiyle görsele derinlik kazandırılması ve görselde mercek efektine benzer bir zenginleştirilme elde eldilmesi esasına dayalıdır. Damlalı magnet çalışmalarında baskının sedef üzerine alınması, istenen efektin alınmasında daha kusursuz sonuçlar verir.
www.magnettoptan.com

25 Mart 2014 Salı

İSİMLİK MIKNATISI


İsimlik mıknatısı iki parçadan oluşmaktadır. Takım olarak satılan isimlik mıknatısının bir tarafında aluminyum veya pvc’den hazırlanacak isim içerir levhanın yapıştırılacağı çok güçlü çift taraflı köpük bant içeren metal bir levha bulunmaktadır. İsimlik mıknatısının diğer bölümü ise kullanım esnasında kıyafetin içinde tutulacaktır ve iki adet güçlü NdFeB magnet içermektedir.
www.magnettoptan

24 Mart 2014 Pazartesi

1 MM YAPIŞKANLI MAGNET


1mm yapışkanlı magnetler çini magnet, cam magnet, döküm magnet, plastik enjeksiyon magnet,  aluminyum veya taş magnet, kiremitten objelerle hazırlanan magnetler gibi görece daha ağır olan magnet çalışmalarında tercih edilir.
www.magnettoptan.com

18 Mart 2014 Salı

PANO MIKNATISI


Pano mıknatıslarıyla notlarınızı ve mesajlarınızı panolarınız üzerine tutturabilir, metal zeminli haritalarınızda yer belirleyici olarak kullanabilirsiniz. Şık tasarımlı, güçlü NdFeB magnete sahip olan pano mıknatıslarımız 12 adet A4 kağıda kadar yük taşıma kapasitesine sahiptir.
www.magnettoptan.com

17 Mart 2014 Pazartesi

AKRİLİK MAGNET


Akrilik magnetler, şeffaf akrilikten bir muhafaza içine yerleştirilen resimler şeklindedir. Akrilik çerçeve, resmi kapalı bir ortamda muhafaza ettiği için görsel, dış koşullardan etkilenmez; solma, çizilme yapmaz. Akrilik çerçevelerde kullanılmasını tavsiye ettiğimiz ürün 1mm kalınlığında kendinden yapışkanlı magnettir.
www.magnettoptan.com

14 Mart 2014 Cuma

2MM EKSTRA GÜÇLÜ MAGNET

Ekstra güçlü magnetler yüksek çekim gücüne ihtiyaç duyulan mıknatıslı çalışmalar için gereklidir. Anisotropic magnetler olarak adlandırılan bu kategoride ürünlerin çekim gücü, normal (isotropic) magnetlere güre yaklaşık %60 oranında daha fazladır.
Bu sayede magnetin  kalınlığı sabit kalsa da daha güçlü bir çekim kuvvetine sahip olunabilir.
www.magnettoptan.com



13 Mart 2014 Perşembe

MAGNET KİTAP AYRACI

Magnet kitap ayracı, aslında yıllardan beri yapılmakta olsa da son bir iki yıldan beri popülerlik kazandı ve daha çok görünür oldu. Magnet kitap ayracı üretiminde mantık, görselin iki alt yakasına yerleştirilen tabaka magnet parçalarının birbirini tutmasıyla kıskaç etkisinin yaratılması üzerine kuruludur. Magnet kitap ayracı üretiminin püf noktası, görselin her iki yakasına yapıştırılacak olan tabaka magnetlerin birbirini ters istikamette yakalamasıdır.
www.magnettoptan.com


12 Mart 2014 Çarşamba

YUMUŞAK DEMIR


Yumuşak demir, mıknatıslı pano ve zemin oluşturulmasına yönelik olarak kullanılan bir üründür. Yumuşak demir, mıknatıs özelliği göstermez, mıknatısın tutturulacağı zemin olarak kullanılır. Malzeme üzerine kağıt veya folyo sıvaması yapılabilir. Yumuşak demir, saça göre üretim kolaylığı ve son kullanıcı için güvenlik sağlar.
www.magnettoptan.com

11 Mart 2014 Salı

RULO MAGNETLER


Rulo magnetler, genellikle araç magnetleri, tabelalar ve panolarda kullanılır. Bu kullanım sahalarının gerektirdiği magnet kalınlığı 1mm’dir. Dolayısıyla rulo magnetlerimizde stoğumuzda yalnızca 1mm kalınlıktaki magnetler bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com

10 Mart 2014 Pazartesi

CAM MAGNETLER


Cam magnet, cam üzeri baskı veya cam içi desenlerle hazırlanan objenin buzdolabı magneti haline getirilmesidir. Cam magnetler buzdolabı süslemeleri için olabileceği gibi turistik magnet amaçlı da üretilmektedir. Cam magnetler için üreticilere 1mm yapışkanlı tabaka magnet kullanmalarını öneriyoruz.
www.magnettoptan.com

7 Mart 2014 Cuma

0.4MM TABAKA MAGNETLER


0.4mm tabaka magnetler genellikle promosyon amaçlı buzdolabı magneti üretiminde kullanılmaktadır. Mıknatıslı folyo adıyla da anılan tabaka magnetlerde iki değişik ölçü ürünümüz stoğumuzda sürekli olarak hazır bulunmaktadır.
www.magnettoptan.com

5 Mart 2014 Çarşamba

ÇOK GÜÇLÜ TABAKA MAGNET


Bu kategorideki tabaka magnetler çok güçlü çekim gücüne sahip olması amacı ile N35 magnet tozu ile imal edilmiştir.Bu sayede ürünün gücü neodymium mıknatıslarla yarışmaktadır.Bunun yanı sıra ürün kesilebilme özelliği ve esnekliği sayesinde NdFeB magnetlere kısayla avantaj sağlamaktadır.
www.magnettoptan.com

ARAÇ MAGNETİ


Araç magnetleri sayesinde firmanızın logosonu veya yeni ürününüzün lansmanını aracınızın dolaştığı her noktada kolayca yapabilirsiniz. İstediğiniz anda kaldırın, istediğiniz anda yeniden takın. Firmanızın reklamını aracınızı gidebildiği  her noktaya taşıyın. Hem de araç ruhsatına işletme gereği olmadan. Araç magnetleri kendi aracıyla plasiyer şoförlük yapanlar için de kolaylık sağlıyor. İş saatlerinde firmanın logosu ile işinizi yaparken, mesai bitimiyle aracınızı günlük  yaşantınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.-
www.magnettoptan.com

4 Mart 2014 Salı

YAPIŞKANLI MAGNETLER


Yapışkanlı (stikerlı) magnetler, olarak adlandırılan ürün kategorisinin manyetik olmayan yüzeyinde güçlü tutkala sahip çift taraflı bant  bulunmaktadır.  Kullanımı pratik ve işlerinizi kolaylaştırıcı bir ürün olan yapışkanlı magnetler, genellikle mıknatısın tek tek yapıştırıldığı butik uygulamalarda yardımcınızdır.
www.magnettoptan.com

3 Mart 2014 Pazartesi

0.5MM TABAKA MAGNET


0.5mm tabaka magnetler 0.4mm magnetlere göre nisbeten daha ağır yükler için tercih edilir.
Damlalı magnet çalışmaları, çok yapraklı bloknot magnet, poliüretan magnet çalışmaları, turistik magnetler...
0.5mm naturel tabaka magnetlerde taba ölçüsü 62cmx101cm’dir.
Tabakaların mıknatıslı yüzeyi parlak (UV)lidir.
0.5mm tabaka magnet, mıknatıslarda kolilerde 40 tabaka bulunmaktadır.
Adet olarak tabaka satışı mümkündür.
www.magnettoptan.com