28 Şubat 2014 Cuma

0.4MM TABAKA MAGNETLER

0.4mm tabaka magnetler genellikle promosyon amaçlı buzdolabı magneti üretiminde kullanılmaktadır. Mıknatıslı folyo adıyla da anılan tabaka magnetlerde iki değişik ölçü ürünümüz stoğumuzda sürekli olarak hazır bulunmaktadır.
Tabaka magnet ölçüleri (0.4mm kalınlık)
62cmx101cm
70cmx100cm
0.4mm magnetlerde koliler 50 tabaka mıknatıs içermektedir.
Adet olarak tabaka magnet satışı mümkündür.
www.magnettoptan.com


26 Şubat 2014 Çarşamba

TABAKA MAGNET

abaka magnetlerin karakteristik özellikleri:
Tabaka magnetler eğilip bükülebilirler. Dolayısıyla kavisli yüzeyler için kullanımları da mümkündür. Tabaka magnetlerin tek yüzü mıknatıslıdır. Ve mıknatıs kutupları artı ve eksi olarak yan yana aynı yüzey üzerinde sıralanmıştır. Tabaka magnetin tek yüzü üzerinde dizilmiş kutuplar arasındaki mesafe mıknatısın çekim gücünü belirler.Tabaka magnetler, makas, maket bıçağı, giyotin gibi aletlerle kolayca kesilip, şekillendirilebilirler.Tabaka magnetler mıknatıslılık özelliklerini zaman içinde kaybetmezler.Tabaka magnetlerde zengin stoğumuzla 0.4mm kalınlıktan, 3mm kalınlıktaki ekstra güçlü tabaka magnetlere kadar geniş bir ürün yelpazesiyle ve 30’un üzerinde çeşitle termin süresine gerek duymadan sipariş günü itibariyle hizmet verebilmekteyiz
www.magnettoptan.com

25 Şubat 2014 Salı

FOTOĞRAF MAGNETİ (FOTOMAGNET)

Fotoğraflarınızı artık buzdolabınızın üzerinde kalıcı kılmak çok kolay. Hem de eğlenceli.. Fotoğrafçılar için özel olarak ithal ettiğimiz tabaka magnet sayesinde şimdi unutulmaz anlarınız buzdolabınızı süslüyor. Kendi buzdolabı magnetinizi kendiniz yapın...
Amatör veya profesyonel olarak yapacağınız fotoğraf magnet çalışmaları için önerdiğimiz ürün 0.5mm kendine yapışkanlı ürünümüzdür.
0.5mm kalınlığında yapışkanlı magnet için ölçü:
-60cmx100cm’dir.
0.5mm kalınlığındaki yapışkanlı magnetler hakkında detaylı bilgi için (bkz: 0.5mm yapışkanlı magnet)
Tabaka magnetin yapışkanlı bölümündeki muhafazayı kaldırdıktan sonra buzdolabınızı süslemek istediğiniz fotoğrafı yerleştirin ve fotoğrafı çevresinden makas ile keserek, mıknatıslı hale getirin. Hepsi bu kadar...


24 Şubat 2014 Pazartesi

ARAÇ MAGNETİ


Araç magnetleri sayesinde firmanızın logosonu veya yeni ürününüzün lansmanını aracınızın dolaştığı her noktada kolayca yapabilirsiniz. İstediğiniz anda kaldırın, istediğiniz anda yeniden takın. Firmanızın reklamını aracınızı gidebildiği  her noktaya taşıyın. Hem de araç ruhsatına işletme gereği olmadan. Araç magnetleri kendi aracıyla plasiyer şoförlük yapanlar için de kolaylık sağlıyor. İş saatlerinde firmanın logosu ile işinizi yaparken, mesai bitimiyle aracınızı günlük  yaşantınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
www.magnettoptan.com

21 Şubat 2014 Cuma

ÇOK GÜÇLÜ TABAKA MAGNET


Bu kategorideki tabaka magnetler çok güçlü çekim gücüne sahip olması amacı ile N35 magnet tozu ile imal edilmiştir.Bu sayede ürünün gücü neodymium mıknatıslarla yarışmaktadır.Bunun yanı sıra ürün kesilebilme özelliği ve esnekliği sayesinde NdFeB magnetlere kısayla avantaj sağlamaktadır.
www.magnettoptan.com

20 Şubat 2014 Perşembe

ESKİ KOT CEBİNDEN MAGNET

Buzdolabı magnetlerinin beğeni kazanması ve hayatımıza girmesiyle birlikte yeni tasarımların da ardı arkası kesilmiyor. İşte yeni bir buzdolabı magneti uygulaması: eski kot ceplerinden yapılan bu buzdolabı magneti çalışması, hem şık görünümü, hem de işlevselliğiyle övgüye değer.  Bu tür bir çalışma yapmak için öncelikle kot cebini mukavva gibi sert bir zemin üzerine hafif bolluk bırakılacak şekilde kenarlarından yapıştırmak gerekiyor.


19 Şubat 2014 Çarşamba

MAGNET PUZZLE

Magnet puzzle çalışmaları hem eğlenceli, hem de çocuklar için eğitsel özelliğe sahip ürünlerdir. Büyüklü küçüklü istediğiniz görsel ile puzzle çalışması gerçekleştirebilirsiniz.
Magnet puzzle çalışmalarında kullanılması gereken ürün genellikle 0.4mm naturel magnetlerdir. 0.4mm naturel magnetler hakkında detaylı bilgi için (bkz:0.4mm magnet)
www.magnettoptan.com

18 Şubat 2014 Salı

TAŞ MAGNET


Taş magnetler,  doğal formlarıyla güzel birer sanat objesi olarak buzdolaplarını süslüyor. Taş magnetler, diğer buzdolabı magneti çalışmalarına göre daha ağır oldukları için nisbeten daha ağır yükleri çekme gücüne sahip tabaka magnetlerin kullanılması gerekmektedir. Taş magnetler için mıknatıs seçimi objenin ağırlığıyla yakından ilişkilidir. Taştan mamül küçük objeler için 1mm kendinden yapışkanlı magnet öneriyoruz.

17 Şubat 2014 Pazartesi

MAGNETLİ ATAÇ TUTAR KUTU


Bazı firmalar promosyon çalışmaları için ürünlerinin kutusunu işlevsel hale getirerek bir ofis malzemesi şeklinde dizayn etmeyi tercih ediyor. Genellikle ilaç firmaları tarafından istenen bu uygulamaların bazısında görselin bulunduğu kutunun  ataçları tutabilir özelliğe de sahip olması arzu edilebiliyor.
www.magnettoptan.com

14 Şubat 2014 Cuma

ÇİNİ MAGNET


Özellikle Kütahya bölgesindeki üreticiler tarafından gerçekleştirilen çini magnetler, müşteriler tarafından buzdolapları için süs objesi veya turistik magnet olarak tercih ediliyor. Çini magnet üreticileri için tavsiyemiz 0.5mm kendinden yapışkanlı tabaka magnettir.
www.magnettoptan.com

13 Şubat 2014 Perşembe

MAGNET RESİM ÇERÇEVESİ


Magnet resim çerçevesi, içine fotoğraf yerleştirilmek üzere dizayn edilmiş üründür. Bu tür promosyon çalışmalarında firma görseli, çerçeve üzerinde yer alır. Kendi fotoğrafınızı veya herhangi bir görseli buzdolabı ile çerçeve arasına sıkıştırmak suretiyle sabitleyebilirsiniz. Çerçevede kullanılan görsel eğer yalnızca magnet üzerine sıvama kağıttan oluşuyorsa 0.4mm tabaka magnet ihtiyacınız olan malzemedir.
www.magnettoptan.com

12 Şubat 2014 Çarşamba

LENSLI MAGNET

Lensli magnet çalışmalarının, normal promosyon amaçlı magnetlerden farkı üzerinde kullanılan lensli selefondur. Magnet üzerinde kullanılan lensli selefon, ışık yansımaları yaratır ve görsele derinlik kazandırır. Lensli magnet çalışmalarında da normal buzdolabı magnetlerinde olduğu gibi 0.4mm kalınlığında tabaka magnet kullanmanızı öneriyoruz
www.magnettoptan.com


11 Şubat 2014 Salı

TERSANELER İÇIN MIKNATISLI İKAZ VE YÖNLENDIRME TABELALARI

Hayat kayıplarının yaşandığı açık alan üretim alanlarında ikazlar veya iş akış bilgisi, mıknatıslı tabelalarla sağlanırken, gerek iş güvenliği mesajları, gerekse de iş talimatları çalışanlara sağlıklı olarak iletilebiliyor.
Tersaneler veya bunun gibi ağır hava koşullarının yaşanabileceği geniş- açık alanlar için ikaz ve yönlendirme tabelalarında 1.5mm kalınlığında ekstra güçlü magnet kullanmanızı öneriyoruz.
www.magnettoptan.com

10 Şubat 2014 Pazartesi

MIKNATISLI BAHARATLIK


Mıknatıslı baharatlıklar derli toplu durmaları sebebiyle son zamanlarda ilgi görmeye başladı. Mıknatıslı baharatlıklara bayanların gösterdiği ilgi yeni yeni modellerin çalışmasını da tetikliyor. Mıknatıslı baharatlıklarda kullanılmasını tavsiye ettiğimiz ürün 1mm kalınlığındaki magnettir.
www.magnettoptan.com

7 Şubat 2014 Cuma

TARAFTAR ARAÇ MAGNETI


Takımınızın galibiyetini kutlarken, o şanlı logoyu aracınızın üzerinde taşıyın; kutlamalarınızı renklendirin. Kutlama sırasında aracınızın kaportasına yerleştirerek takımınıza desteğinizi gösterirken, istediğiniz zaman taraftar magnetini kaldırarak, bir sonraki zafer gününe kadar saklayın. Taraftar araç magnetlerinde 1mm kalınlığına magnet kullanmanızı öneriyoruz.
www.magnettoptan.com

6 Şubat 2014 Perşembe

DOĞUMGÜNÜ MAGNETI-DÜĞÜN MAGNETI


Doğumgünü ve düğün magnetleri şimdilerde çok popüler oldu. Doğumgünü ve düğün magnetlerinizi magnet imal eden firmalara yaptırabilirsiniz. Ancak profesyonel firmalar genellikle en az 1000 adet sipariş almaktadır. Eğer sizin siparişiniz sınırlı miktardaysa magnetlerinizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz.
www.magnettoptan.com

5 Şubat 2014 Çarşamba

OKULLAR İÇIN ELIŞI MAGNET ÇALIŞMALARI

Okullarda öğrencilere yönelik yapılan magnet çalışmaları, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Öğrencilerin kendi özgün tasarımlarını magnet haline getirmeleri aileleri için de buzdolabı üzerinde kalıcı bir hediyeye dönüşüyor. Okullarda yapılan elişi magnet çalışmalarında önerimiz 0.5mm kendinden yapışkanlı magnet kullanmanızdır.
www.magnettoptan.com


4 Şubat 2014 Salı

CAM MAGNETLER


Cam magnet, cam üzeri baskı veya cam içi desenlerle hazırlanan objenin buzdolabı magneti haline getirilmesidir. Cam magnetler buzdolabı süslemeleri için olabileceği gibi turistik magnet amaçlı da üretilmektedir. Cam magnetler için üreticilere 1mm yapışkanlı tabaka magnet kullanmalarını öneriyoruz.
www.magnettoptan.com


3 Şubat 2014 Pazartesi

BLOKNOTLU MAGNETLER


Bloknotlu magnetler işlevsellikleriyle promosyon çalışması yapan firmaların tercihleri arasında yer alıyor. Bloknotlu magnetler, promosyon yapan firmanın görselini buzdolabının üzerinde daim kılarken, işe yararlığıyla da diğer magnetlere göre buzdolabının baş köşesindeki yerini alıyor.Bloknotlu magnet üretiminde manget tercihi bloknotun kaç yapraktan oluşacağıyla doğrudan ilişkilidir.
www.magnettoptan.com