25 Kasım 2013 Pazartesi

EXTRA GÜÇLÜ MAGNETLER

Ekstra güçlü magnetler kategorimizde 3 değişik kalınlık mevcuttur. 1.5mm, 2mm ve 3mm kalınlıktaki mıknatıslar, değişik kullanım amaçlarına göre tercih edilebilmektedir. Ekstra güçlü magnetler kuvvetli çekim beklentilerini karşılayan mıknatıslardır. 1.5 mm kalınlığındaki ekstra güçlü magnet ürünümüz genellikle taşıma ve tutuculuk gücü yüksek mıknatısların arandığı işlerde kullanılır. Ürünün kalınlığı 1.5 mm olmasına rağmen, gücü yaklaşık olarak 2.5 mm kalınlığındaki mıktasın gücüne eşdeğerdir.
magnettoptan.com

21 Kasım 2013 Perşembe

0.5 MM TABAKA MAGNET


0.5 mm kalınlığındaki tabaka magnetler genellikle kağıda oranla daha ağır olan buzdolabı süslerinde ve damlalı çalışmalarda tercih edilir. Tabaka ölçüsü 620mm x 1010mm'dir. Koliler 40 tabaka ürün içerir. Adet satışı mümkündür.

20 Kasım 2013 Çarşamba

0.5 MM YAPIŞKANLI MAGNETLER


(FOTOĞRAFÇILAR İÇİN MAGNET) - Çıkartmalı Magnet- Hazır sıvanmış üründür. Kalınlığı 0.5mm ölçü 600mmx1000mm tabaka şeklindedir. Ürünün üzerindeki kağıt kaldırıldığı zaman yapışkanlı bir yüzeye erişilir. Magnet üzerindeki yapışkan özellikle kağıt ve türevleri için etkindir.

1 MM TABAKA MAGNET


1 mm kalınlığındaki naturel magnetler, ağır yük içeren çalışmalarda veya folyo sıvama şeklinde tercih edilen araç magneti uygulamalarında tavsiye edilir.

19 Kasım 2013 Salı

0.5 MM PVC MAGNET

0.5 mm PVC Magnetler üzerine direkt olarak dijital çıkış, serigrafi ve transfer baskı uygulaması yapabilirsiniz. 0.5mm kalınlıktaki PVC laminasyonlu magnet genellikle iç mekanlarda kullanıma uygundur. Araç üzeri magnet çalışmaları için 1mm kalınlıktaki PVC laminasyonlu ürünümüzü tavsiye ediyoruz.

17 Kasım 2013 Pazar

EXTRA GÜÇLÜ MAGNETLER

Ekstra güçlü magnetler kategorimizde 3 değişik kalınlık mevcuttur. 1.5mm, 2mm ve 3mm kalınlıktaki mıknatıslar, değişik kullanım amaçlarına göre tercih edilebilmektedir. Ekstra güçlü magnetler kuvvetli çekim beklentilerini karşılayan mıknatıslardır.

15 Kasım 2013 Cuma

1 MM TABAKA MAGNET

1 mm kalınlığındaki naturel magnetler, ağır yük içeren çalışmalarda veya folyo sıvama şeklinde tercih edilen araç magneti uygulamalarında tavsiye edilir. Ürünün mıknatıslı yüzeyi UV'li (parlaktır). 1mm kalınlığındaki naturel magnetlerde iki değişik ölçü bulunmaktadır

12 Kasım 2013 Salı

PANO MIKNATISI

Pano çalışmalarında, buzdolaplarınızda kullanılmak üzere şık ve eğlenceli pano mıknatısı... Kağıt tutturmak üzere tasarlanmış pano mıknatısında güçlü çekim için Neodymium mıknatıs kullanılmıştır.

8 Kasım 2013 Cuma

1 MM PVC Magnet

1 mm kalınlığındaki PCV laminasyolu magnetler genellikle araç üzeri magnet çalışmalarında ve  outdoor tabela çalışmalarında tercih edilir. Üzerine direkt olarak serigrafi ve dijital baskı yapılabilir. Magnet üzerine lamine edilmiş PVC kesinlikle kabarma, kalkma yapmaz. 1mm kalınlığındaki PVC magnet, giyotin maket bıçağı, makas ve ploter ile kesilebilir.

5 Kasım 2013 Salı

NDFEB MAGNET

Sert magnetler kategorisi çok sayıda değişik cins, ebat, şekil ve güçte mıknatısı içermektedir. 15mmx3mm nikel kaplama neodmium (NDFEB) mıknatıs (1,5cm çap, 3mm kalınlık) Perde Mıknatısı 6mmx2mm nikel kaplama mıknatıs ve diğerleri... Depomuzda hazır bulunan zengin NDFEB magnet model ve ebatları için lütfen bizimle irtibat kurunuz.
DEPOMUZDA HAZIR STOK EBATLARI
ÇAP KALINLIK NdFeB
8mm 2mm (Nikel kaplama N35)
9mm 2mm (Nikel kaplama N35)
10mm 2mm (Nikel kaplama N35)
10mm 1mm (Nikel kaplama N35)
12mm 2mm (Nikel kaplama N35)
13mm 1.5mm (Nikel kaplama N35)
15mm 1.5mm (Nikel kaplama N35)
15mm 3mm (Nikel kaplama N35)
(KAPSÜLLÜ ÖZEL ÜRÜN! UYGUN FİYAT!)



4 Kasım 2013 Pazartesi

TABAKA MAGNETLER

Tabaka MAGNETLER, sıvama yöntemiyle işlenirler. Levha magnetin her iki yönü de siyah renklidir. Magnet levhanın tek yüzü mıknatıslıdır. Mıknatıslı yüzey parlaktır. Magnet çalışması, ofset baskının mat yüzeye sıvanması şeklinde gerçekleştirilir. Sıvama magnetlerde mıknatıslı folyo üzerine kuşe kağıt veya bristol kağıdı lamine edilir. Kuşe kağıt kullanılan magnette, kağıt gramajı önemlidir.  Özel tasarım magnet, en az 250gr kuşe kağıt veya 270gr kuşe kağıt ile yapılır. Magnet tutkalı olarak kullanılacak yapıştırıcı, sıvama tutkalıdır. Amerikan briston magnet imalatı, 300gr amerikan bristol ile gerçekleştirilmektedir. Buzdolabı magneti hammaddesi olan Tabaka magnet mıknatıslar, yumuşaktır. Dolayısıyla kalın gramaj kağıt kullanımı magnetin bir magnet karvizit şeklinde düz şekilde kalmasına imkan tanır. Alınan baskının magnete sıvanması ardından, kesem Magnet çalışması için hazırlanan bıçaklarla, pedallı kesim makinesi sayesinde gerçekleştirilir. Magnet ölçüsü tabakalarda 62cmx101cmve 70cmx100cm’dir. Buzdolabı magneti olarak sucu magneti, lokanta magneti, kebapçı magneti, taksi magneti gibi promosyon olarak dağıtılan magnetler, 0.4mm kalınlıktadır. Özel magnet çalışmaları için magnet siparişi veren müşterinin isteğine göre 0.5mm kalınlıktaki ürün de kullanılabilir. 0.5mm kalınlığındaki magnetlerde magnet levha ölçüsü 62cmx101cm’dir. Manyetik folyo olarak da adlandırılan magnet hammaddesinin seçiminde ürünün kalitesine dikkat etmek gerekir. Kaliteli magnet, magnet üretimisırasında magnetci, matbaa ve promosyon üreticisinin işini kolaylaştırır. Kaliteli sağlıklı magnet kullanımı, müşteri memnuniyetini artırıp, yeni siparişler almanızı kolaylaştıracaktır.  Siparişleriniz için magnetci araştırırken, magnet hammaddesi konusunda bilgi almayı ve gerekli kalınlıkta  magnet mıknatıs kullanıldığından emin olmaya çalışınız. Magnette kalite, magnetcinin hangi toptancı ile çalıştığı ile doğru orantılıdır.
İlk Promosyon ve Matbaa MalzemeleriLtd Şti. olarak, satışını gerçekleştirdiğimiz tabaka rulo magnetlerin ve diğer manyetik ürünlerin kaletesinin, gerek magnet üreticisi, gerekse de magnet siparişi veren müşteri  için ne kadar önem taşıdığının farkındayız. 

3 Kasım 2013 Pazar

YUMUŞAK DEMIR

Yumuşak demir olarak adlandırdığımız ürünümüz kreatif magnet çalışmaları yapan üreticiler için kritik önem taşır. Magnetin yapışacağı zemin arayışında olan üreticiler genellikle zemin olarak saç levha kullanırlar. Saç levhaların şekilli kesimi çok zor ve masraflıdır. Kullanım sırasında ise müşterilerin ellerini kesme riski taşır. İşte size işinizi kolaylaştıracak o ürün. Demir tozu ile yoğunlaştırılmış kauçuk levhalar... Yumuşak demir olarak geçen bu ürün, 500mmx600mm ölçülerinde olup kalınlığı 0.5mm'dir. Özellikle mıknatıslı dart çalışmalarının vazgeçilmezidir. Makas, maket bıçağı, matbaa bıçakları ile kolayca kesilebilir. Adet satışı mümkündür