31 Ekim 2013 Perşembe

PLASTIK KLIPS - YAKA İSIMLIĞI


Plastik yaka kartı klipsi özellikle yaz aylarında personelin terlemesiyle birlikte ortaya çıkan paslanma sorununa önlem olarak tercih edilmektedir. Ürün 2 adet güçlü NDFEB mıknatıs içerir.
Mıknatıslı klipsler, ağırlıklı olarak PVC yaka kartı uygulamalarında kullanılır. Ürün iki parçadan oluşmaktadır. Birinci parça, metal levha üzerine yapıştırılmış çok güçlü çift taraflı bant içerir. Diğer parça ise  iki adet çok kuvvetli mıknatısın üzerine yerleştirildiği metal levhadır. Yakanızda taşıyacağınız PVC kartın arkasına çift taraflı bandın muhafazasını çıkartarak metal levhayı yapıştırın. Daha sonra diğer mıknatıslı parçayı ister ceketinizin, ister çalışma önlüğü veya gömleğinizin içine koyarak iki parçanın birbirini tutmasını sağlayın. Boynunuzda kordonla dolaşmayın, iğnelerle kıyafetlerinizi heba etmeyin.

30 Ekim 2013 Çarşamba

PANO MIKNATISI

Pano çalışmalarında, buzdolaplarınızda kullanılmak üzere şık ve eğlenceli pano mıknatısı... Kağıt tutturmak üzere tasarlanmış pano mıknatısında güçlü çekim için Neodymium mıknatıs kullanılmıştır. Satışını gerçekleştirdiğimiz Pano Mıknatısı 12 adet A4 kağıdı taşıyabilecek güce sahiptir. 
4 farklı renk seçeneğiyle pano mıknatısında kreatif tasarım...

1 MM PVC MAGNET


  1 mm kalınlığındaki PCV laminasyolu magnetler genellikle araç üzeri magnet çalışmalarında ve       outdoor tabela çalışmalarında tercih edilir. Üzerine direkt olarak serigrafi ve dijital baskı yapılabilir.Magnet üzerine lamine edilmiş PVC kesinlikle kabarma, kalkma yapmaz.

29 Ekim 2013 Salı

0.5 MM YAPIŞKANLI MAGNETLER

(FOTOĞRAFÇILAR İÇİN MAGNET) - Çıkartmalı Magnet- Hazır sıvanmış üründür. Kalınlığı 0.5mm ölçü 600mmx1000mm tabaka şeklindedir. Ürünün üzerindeki kağıt kaldırıldığı zaman yapışkanlı bir yüzeye erişilir. Magnet üzerindeki yapışkan özellikle kağıt ve türevleri için etkindir.

21 Ekim 2013 Pazartesi

0.4 MM TABAKA MAGNET

0.4 mm Magnet, genellikle buzdolabı magneti uygulamalarında tercih edilen üründür. Yapılan ofset çalışma, mıknatıslı levhanın üzerine sıvama tutkalı marifetiyle sıvanır. Ardından pedallı kesim makinesinde kesilir. Son olarak kesimi yapılan tabaka üzerindeki magnet çalışmaları elle ayıklanır ve paketlenir.  Ürünün parlak olan UV'li yüzeyi mıknatıslıdır. 

6 Ekim 2013 Pazar

0.4 MM TABAKA MAGNET

0.4 mm Magnet, genellikle buzdolabı magneti uygulamalarında tercih edilen üründür.Tabaka magnetlerde düzgün pozalama çok önemlidir.Mıknatıs levhalar birbirini çekeceği için kağıt gibi rahat bir şekilde pozalanamazlar.


2 Ekim 2013 Çarşamba

PLASTIK KLIPS - YAKA İSIMLIĞI


Plastik yaka kartı klipsi özellikle yaz aylarında personelin terlemesiyle birlikte ortaya çıkan paslanma sorununa önlem olarak tercih edilmektedir. Ürün 2 adet güçlü NDFEB mıknatıs içerir.