30 Eylül 2013 Pazartesi

0.5 MM YAPIŞKANLI MAGNETLER

(FOTOĞRAFÇILAR İÇİN MAGNET) - Çıkartmalı Magnet- Hazır sıvanmış üründür. Kalınlığı 0.5mm ölçü 600mmx1000mm tabaka şeklindedir. Ürünün üzerindeki kağıt kaldırıldığı zaman yapışkanlı bir yüzeye erişilir.

27 Eylül 2013 Cuma

NANO MIKNATIS

Nano teknoloji ile üretilen çok güçlü tabaka mıknatıslardır. Nano mıknatısların gücü ancak neodmium mıknatıslarla karşılaştırılabilir.

13 Eylül 2013 Cuma

Rulo Magnet

Rulo magnetler serimizde iki değişik tür magnet bulunmaktadır. Naturel magnetler iki yüzü de siyah olan, sıvamaya uygun mıknatıslardır. PVC laminasyonlu magnetler ise üzerine direkt olarak serigrafi ve dijital baskı uygulaması yapabileceğiniz ürünlerdir.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Tabaka Magnetler

Tabaka MAGNETLER, sıvama yöntemiyle işlenirler. Levha magnetin her iki yönü de siyah renklidir. Magnet levhanın tek yüzü mıknatıslıdır. Mıknatıslı yüzey parlaktır. Magnet çalışması, ofset baskının mat yüzeye sıvanması şeklinde gerçekleştirilir. Sıvama magnetlerde mıknatıslı folyo üzerine kuşe kağıt veya bristol kağıdı lamine edilir. Kuşe kağıt kullanılan magnette, kağıt gramajı önemlidir.  Özel tasarım magnet, en az 250gr kuşe kağıt veya 270gr kuşe kağıt ile yapılır. Magnet tutkalı olarak kullanılacak yapıştırıcı, sıvama tutkalıdırwww.magnettoptan.com

10 Eylül 2013 Salı

Pano Mıknatısı



Pano çalışmalarında, buzdolaplarınızda kullanılmak üzere şık ve eğlenceli pano mıknatısı... Kağıt tutturmak üzere tasarlanmış pano mıknatısında güçlü çekim için Neodymium mıknatıs kullanılmıştır. Satışını gerçekleştirdiğimiz Pano Mıknatısı 12 adet A4 kağıdı taşıyabilecek güce sahiptir. 

9 Eylül 2013 Pazartesi

Tabela Magneti


Magnetler şimdi de iç ve dış mekan tabela çalışmalarının gözdesi oldu. Pratikliği, istenildiği zaman değiştirilebilme olanağı tabaka ve rulo magnet mıknatıstan yapılma tabelaların cazibesini artırıyor.