29 Ağustos 2013 Perşembe

Nano Mıknatıs

Nano teknoloji ile üretilen çok güçlü tabaka mıknatıslardır. Nano mıknatısların gücü ancak neodmium mıknatıslarla karşılaştırılabilir. Kesilebilme özelliğine sahiptir.

23 Ağustos 2013 Cuma

Raf Magneti


Depo yönetiminde en önemli nokta ürün çeşitliliğini kontrol altında tutabilmektedir. Magnetlerle raf düzeninizi sağlayabilir, kendi raf etiketlerinizi rahatça oluşturabilirsiniz. Magnet raf etiketleri, istenildiği zaman taşınabilme özelliğiyle depo yönetimini kolaylaştırıyor.

22 Ağustos 2013 Perşembe

Tabaka Magnetler

Tabaka MAGNETLER, sıvama yöntemiyle işlenirler. Levha magnetin her iki yönü de siyah renklidir. Magnet levhanın tek yüzü mıknatıslıdır. Mıknatıslı yüzey parlaktır. Magnet çalışması, ofset baskının mat yüzeye sıvanması şeklinde gerçekleştirilir.

16 Ağustos 2013 Cuma

1 MM PVC Rulo Magnet

1mm PVC Magnetler üzerine direkt olarak dijital çıkış ve serigrafi baskı uygulaması yapabilirsiniz. 1mm kalınlıktaki PVC laminasyonlu magnet genellikle dış mekanlarda kullanıma uygundur.

15 Ağustos 2013 Perşembe

Yumuşak Demir

Yumuşak demir olarak adlandırdığımız ürünümüz kreatif magnet çalışmaları yapan üreticiler için kritik önem taşır. Magnetin yapışacağı zemin arayışında olan üreticiler genellikle zemin olarak saç levha kullanırlar.


13 Ağustos 2013 Salı

İsimlik Mıknatısı

Mıknatıslı yaka kartı klipsi, rahat kullanımı ve uzun ömrü ile personele mutluluk veriyor. Yaka isimliklerinde yeni moda, mıknatıslı klips...

12 Ağustos 2013 Pazartesi

1 MM Yapışkanlı Magnet

1mm kalınlığındaki yapışkanlı magnetler, nispeten ağır yük içeren çalışmalarda tavsiye edilir. Ürünün mıknatıslı yüzeyi UV'li (parlaktır). 1mm kalınlığındaki yapışkanlı magnetlerde tabaka ölçüsü 600mmx1000mm olup koliler 20 tabaka içerir. 

11 Ağustos 2013 Pazar

Teknik Mıknatıslar

Sanayiide, motor içlerinde veya değişik koşullarda kullanılan mıknatıslar için numune çalışması yapılmasının ardından cevap verebilmekteyiz.

6 Ağustos 2013 Salı

NDFEB Magnet

NDFEB magnet, sert magnetler kategorisi çok sayıda değişik cins, ebat, şekil ve güçte mıknatısı içermektedir.
http://bit.ly/13j52qQ

Extra Güçlü Magnetler


Ekstra güçlü magnetler kategorimizde 3 değişik kalınlık mevcuttur. 1.5mm, 2mm ve 3mm kalınlıktaki mıknatıslar, değişik kullanım amaçlarına göre tercih edilebilmektedir. Ekstra güçlü magnetler kuvvetli çekim beklentilerini karşılayan mıknatıslardır.

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Pano Mıknatısı

Pano çalışmalarında, buzdolaplarınızda kullanılmak üzere şık ve eğlenceli pano mıknatısı... Kağıt tutturmak üzere tasarlanmış pano mıknatısında güçlü çekim için Neodymium mıknatıs kullanılmıştır. Satışını gerçekleştirdiğimiz Pano Mıknatısı 12 adet A4 kağıdı taşıyabilecek güce sahiptir. 
4 farklı renk seçeneğiyle pano mıknatısında kreatif tasarım...