26 Temmuz 2013 Cuma

PVC Tabaka Magnet


0.5mm PVC Magnetler üzerine direkt olarak dijital çıkış ve serigrafi baskı uygulaması yapabilirsiniz. 0.5mm kalınlıktaki PVC laminasyonlu magnet genellikle iç mekanlarda kullanıma uygundur. Araç üzeri magnet çalışmaları için 1mm kalınlıktaki PVC laminasyonlu ürünümüzü tavsiye ediyoruz.

25 Temmuz 2013 Perşembe

Magnet


Buzdolabı magneti ve mıknatıs sektörünün lider tedarikçisi  İlk Promosyon ve Matbaa Malzemeleri Ltd Ştisizlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet vermeye devam ediyor.
www.magnettoptan.com

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Yumuşak Demir


Yumuşak demir olarak adlandırdığımız ürünümüz kreatif magnet çalışmaları yapan üreticiler için kritik önem taşır. Magnetin yapışacağı zemin arayışında olan üreticiler genellikle zemin olarak saç levha kullanırlar. Saç levhaların şekilli kesimi çok zor ve masraflıdır. Kullanım sırasında ise müşterilerin ellerini kesme riski taşır. İşte size işinizi kolaylaştıracak o ürün. Demir tozu ile yoğunlaştırılmış kauçuk levhalar... Yumuşak demir olarak geçen bu ürün, 500mmx600mm ölçülerinde olup kalınlığı 0.5mm'dir. Özellikle mıknatıslı dart çalışmalarının vazgeçilmezidir. Makas, maket bıçağı, matbaa bıçakları ile kolayca kesilebilir.
www.magnettoptan.com

21 Temmuz 2013 Pazar

NdFeB Magnet


Sert magnetler kategorisi çok sayıda değişik cins, ebat, şekil ve güçte mıknatısı içermektedir.
Detaylar için; 
http://bit.ly/118Q74C

18 Temmuz 2013 Perşembe

Tabela Magnet


Magnetler şimdi de iç ve dış mekan tabela çalışmalarının gözdesi oldu. Pratikliği, istenildiği zaman değiştirilebilme olanağı tabaka ve rulo magnet mıknatıstan yapılma tabelaların cazibesini artırıyor.Genellikle dijital baskı makinasından alınan çıkışın uygulandığı tabela magnetlerinde iç ve dış mekan için  1mm kalınlığında magneti öneriyoruz.  www.magnettoptan.com


16 Temmuz 2013 Salı

Platik Klips

Lastik yaka kartı klipsi özellikle yaz aylarında personelin terlemesiyle birlikte ortaya çıkan paslanma sorununa önlem olarak tercih edilmektedir. http://bit.ly/1aru5gi

Magnet

Kaliteli hammadde ile üretilen magnet ve mıknatıs, size magnet üretimi adına yeni pazarların kapısını açacaktır. www.

14 Temmuz 2013 Pazar

TOPTAN MAGNET

Toptan Magnet ürünlerin yanı sıra NdFeB, plastik ve yaka isimliği mıknatısı (yaka kartı mıknatısı) , doğum günü veya düğün magneti çalışmalarında kullanılan çıkartmalı magnet ürünlerimiz de satış listemiz de mevcuttur.

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Extra Güçlü Magnet


Ekstra güçlü magnetler kategorimizde 3 değişik kalınlık mevcuttur. 1.5mm, 2mm ve 3mm kalınlıktaki mıknatıslar, değişik kullanım amaçlarına göre tercih edilebilmektedir. Ekstra güçlü magnetler kuvvetli çekim beklentilerini karşılayan mıknatıslardır.
1.5 mm kalınlığındaki ekstra güçlü magnet ürünümüz genellikle taşıma ve tutuculuk gücü yüksek mıknatısların arandığı işlerde kullanılır. Ürünün kalınlığı 1.5 mm olmasına rağmen, gücü yaklaşık olarak 2.5 mm kalınlığındaki mıktasın gücüne eşdeğerdir. Klasör, ajanda kapağı veya sanayii çalışmalarının gerektirdiği teknik ihtiyaçlarda  tavsiye edilir. Ürünün iki yüzü de mıknatıslı olsa da UV'li olan parlak yüzeyinin çekim kuvveti daha fazladır. Tabaka ölçüleri 600 mm x 1000m'dir. Koliler 20 tabaka içerir. Magnette adet satışı mümkündür.
2mm kalınlığındaki ektra güçlü magnet 3-3.5mm kalınlığındaki normal mıknatısın gücüne eşdeğerdir. 2mm kalınlığındaki ekstra güçlü magnet, ağır yük taşımaya yönelik işlerde tercih edilir.  2mm kalınlığındaki ekstra güçlü magnetin tabaka ölçüsü 60cmx100cm olup, koliler 15 tabaka içerir. Tabaka magnetlerin adet satışı mümkündür.
3mm kalınlığındaki ekstra güçlü tabaka mıknatısın gücü, 5mm kalınlığında normal tabaka magnetin gücüne eşdeğerdir.
Araç tepe lambası, araç üstü tepelikleri gibi güçlü çekim istenen çalışmalarda kullanılmaktadır. 3mm ekstra güçlü magnetlerde tabaka ölçüsü 60cmx100cm olup, koliler 10 manyetik levha içerir. Adet satışı mümkündür.