27 Haziran 2013 Perşembe

YUMUŞAK DEMİR


Yumuşak demir olarak adlandırdığımız ürünümüz kreatif magnet çalışmaları yapan üreticiler için kritik önem taşır. Magnetin yapışacağı zemin arayışında olan üreticiler genellikle zemin olarak saç levha kullanırlar. Saç levhaların şekilli kesimi çok zor ve masraflıdır. Kullanım sırasında ise müşterilerin ellerini kesme riski taşır. İşte size işinizi kolaylaştıracak o ürün. Demir tozu ile yoğunlaştırılmış kauçuk levhalar... Yumuşak demir olarak geçen bu ürün, 500mmx600mm ölçülerinde olup kalınlığı 0.5mm'dir. Özellikle mıknatıslı dart çalışmalarının vazgeçilmezidir. Makas, maket bıçağı, matbaa bıçakları ile kolayca kesilebilir. Adet satışı mümkündür.
http://bit.ly/14zfHyX

25 Haziran 2013 Salı

TABELA MAGNET


Magnetler şimdi de iç ve dış mekan tabela çalışmalarının gözdesi oldu. Pratikliği, istenildiği zaman değiştirilebilme olanağı tabaka ve rulo magnet mıknatıstan yapılma tabelaların cazibesini artırıyor. Genellikle dijital baskı makinasından alınan çıkışın uygulandığı tabela magnetlerinde iç ve dış mekan için  1mm kalınlığında magneti öneriyoruz. 1mm kalınlığındaki rulo magnetler için stoklarımızda iki değişik ölçü mevcuttur. 1 metre en, 10 metre uzunluktaki rulo magnetler ve 60cm en, 20 metre uzunluktaki manyetik rulolar. 1mm kalınlıkta tabaka magnet levha ölçüsü ise 60cmx100cm’dir.

PANO MIKNATIS

Pano çalışmalarında, buzdolaplarınızda kullanılmak üzere şık ve eğlenceli pano mıknatısı... Kağıt tutturmak üzere tasarlanmış pano mıknatısında güçlü çekim için Neodymium mıknatıs kullanılmıştır. Satışını gerçekleştirdiğimiz Pano Mıknatısı 12 adet A4 kağıdı taşıyabilecek güce sahiptir.